Sammanfattning i bilder av veckorna som gått!

Vi har varit ute på turné och först var vi på Vårrundan på Hällekis med omnejd. Besökte caféer, butiker och Medeltidens Värld med riddare. Helgen efter var vi hos vännerna Håkan och Johanna och sov över efter en heldag med trallbygge. Somnade gott till Melodifestivalen där rätt låt vann. VI har sålt grejjer på loppis i Tun och varit på kolmiletändning i Tingsgården åsså kollat på lite fotboll.

Föreningen vi bor i har haft städdag med grillfest och det var superkul med fest på verandan hos Fredrik och Malin. Tre födelsedagskalas har det också varit och det var Axel som började med 2-års kalas den 6 maj sen kom mamma Nina 12 maj å sen fyllde Emma 4 år 22 maj. Vi har också varit hos vänner på middag och haft vänner på besök som i helgen då Inkan kom en sväng från Stockholm. Nästa gång ses vi i Jämtland!

Elias har lekt med flera kompisar och nu senast var Lovis på besök över lördagsnatten och nu är busen Linus här och det är fullt ös med vattenkrig. De har börjat fotbollsskola och det är tre lördagar nu som de träffas och leker fotboll och det är bra social och mental träning för alla.


Det är mycket att tänka på nu med flytt och nytt jobb. Jag återkommer lite senare om detta.

Här kommer ett axplock av alla grejjer vi varit med om under nästan fyra veckor.


Riddare på Medeltidens Värld flankerad av Eliasoch Micke.

Mamma Nina, Emma och Elias fikar på ett mysigt café på Hällekis.

Nu händer det lite mer grejjer!

Jag har inte hunnit med att blogga då det har hänt massor. För det första så ska vi nu flytta hem till Jämtland och det känns underbart. Tänk att Elias får den uppväxtmiljön som både Micke och jag fått vara i, sen så får vi alla vara nära våra kära och det känns verkligen skönt. Tänk att bara kila över till nån syrra eller hem till mor och far över en dag eller träffa kompisar över en fika i Östersund...... det kommer att bli ljuvligt.

Jag byter arbetsplats men inte jobb då jag ska fortsätta som verksamhetsledare men för ett annat området. Det nya heter LEADER Storsjöbygden (www.storsjobygden.se) och det ska bli spännande att jobba med kommunerna Berg, Åre, Krokom och Östersund. Lämnar fysiskt mina kollegor i LEADER Skaraborg m fl men jag fortsätter vara kollegor på håll.

Söker nu bostad och vi letar hus i Oviken för tillfället. Det känns rätt plats för oss då vi sätter oss i en kommun som jag ska jobbar i samt att Mickes föräldrar bor där. Sen är det nära till Höla och syster Birre och in till Östersund blir det bara drygt 30 minuters bilfärd. Håller tummarna för att vi får något av de nybyggda husen i Oviken för det skulle kännas skönt att få bo i något nybyggt som inte kostar skjortan.

Lägger snart in lite bilder på vad som hänt och i kväll kommer vännen Incan på besök och Elias får besök av sin vän Lovisa som också ska sova över. Det kommer säkert att bli en lååååång kväll och natt för oss alla!

Syrran Birre har varit här!

Det var fantastiskt kul att få besök av yngsta storestyrran Birre i två dygn över sista april. Hon hade varit på kurs i Skövde och kunde ta svängen över Grästorp innan hon åkte hem till Jämtland.
Elias var själaglad åt en "mamma" till (vi ser rätt lika ut) och de gosade från första stund och Elias lånade gladeligen ut sin säng till Birre. TACK Birre för att du är en sån god själ och lycka till med kroppen.


Här har Birre precis fixat till datorn så att mamma Nina inte behöver kalla
den för skitdator längre.

Här äter vi middag ute i solskenet på vår uteplats.

Sova middag i soffan på uteplatsen var lite för busigt för att funka men
man kan alltid prova.

Elias i sin snygga Spiderman keps som han fick av Birre.

Lite mys i solstolen innan Birre skulle åka med tåget.

Här e en kille som gillar glass. Axel suger in glassen i ansiktet. Mamma
Maria ser förundrat på och det gör även grannarna Emma och Elin.

Kompisen Albin kom på besök på lördag eftermidda och de avslutade
med chips och juice framför videon då de blev trött av allt lekande.

Grabbarnas nya leksak - en bilbana!! Fyndade den på loppis på lördag
morron för bara 40kr. När Elias får större rum kanske den ryms i sin
helhet som är 10 meter. Kör så det ryker!!
Birre fyndade 12 st kristallglas på auktion i Bröckgården och mamma Nina
fick en ljuskrona och ett silverfat. SUPERFINT!!!

Veckans citat: Morriz é partysugen. Han fyller år i dag igen! Elias Carlsson

RSS 2.0