SNÖ of Sweden

Är äntligen ägare till smycken designad av SNÖ of Sweden!!! Jag har alltid missat den årliga utförsäljningen då jag bott i Grästorp men nu kunde jag vara med och frossa bland alla vackra smycken. Det blev tre halsband och ett armband, och jag är supernöjd. Jag blev också glatt överraskad då min kära vän Mica dök upp bland halsbanden och vi ska nu ta igen all den tid vi missat under alla dessa år.

Jag är också supernöjd med helgen då jag sovit gott i två nätter, varit ute med Elias och lekt i Bardaskogen, sett och upplevt en underbar julkonsert med Måns, Sanna, Shirley och Sonja i Sporthallen i Östersund samt lyckats få upp adventsljusen och varit med på adventsgudstjänt i Alsens kyrka. Avslutade söndan med att hjälpa till med fikat på Alsen-revyn.


Familjen hade tävling i att lägga alfabetspusslet på tid - Nina vann!!!


Vår katt Morriz mår verkligen gott här i Alsen och här är blidbeviset.

Slagna hjälptar efter ett hårt pass ute i Bardaskogen.

Det viktigaste den här helgen har ändå varit att tända ett ljus i kyrkan för Leffe som gick bort 2 december i fjol och fattas mej varje dag. Det kommer att bli en jobbig vecka för oss i familjen men jag hoppas vi finner ro i att vi vet att han har det bra nu och inte har ont. Jag vet att han finns runt omkring oss men den fysiska saknaden är otrolig och jag vet inte när den går över.


TACK för alla år av vänlighet och omtänksamhet. Du är mycket saknad!
Kram från syrran Lillrova.



Nu börjar det....

... att klia i fingrarna och jag har faktiskt satt upp första julbelysningen ute för en vecka sedan. Det är ju såååå himla fint.

Sätter in stora stöten på söndag och då åker alla julstakarna upp i fönstren och gardinerna ska hängas upp i köket. Fuskstartade förra helgen med julbaket och det blev några helt underbart goda kanelsockerhjärtan som faktiskt Elias knådade ihop och bakade ut helt själv.... med lite hjälp av mamma.


Det var inte helt enkelt att ta julkort på Elias. Han börjar bli lite väl medveten om vad mamma vill och han går inte alltid med på allt som jag ber om. Men drar han det för långt får han passa önskelistan....
         
Elias och pappa Micke gör upp eld och grillar korv i Bardaskogen. Det finns ett fantastiskt område kallat Glösa där de byggt upp ett samhälle för Älgklanens folk och här är det superspännande att vara.

Här står Elias framför en utställning om fångstgröpper som det finns massor av i skogarna kring Alsen. Spännande och pedagogiskt att få lära sig historia medan man leker.....

Hemma blir det mycket lek med riddare, tjuv å polis, köra häst, leka doktor mm men i två dagar har nu Elias och pappa Micke lagat Saaben som tack vare det gick igenom besiktningen felfritt. TACK snälla killar för att ni gör detta. Lovar att serva er med mat och dryck om ni bara tar hand om bilen.

I kväll var farmor och faffar på besök då Micke fyller år på lördag, och det blev fika med god citronkaka. På lördag firar vi med julkonsert i Sporthallen i Östersund och middag hos syrran Inger. På söndan blir det första adventsfirande i kyrkan. Förra helgen jobbade Micke som parkeringsvakt då det var hundutställning på Wången, och då kom Tove och Björn upp och hälsade på med hunden Baloo. På lördan em och kväll jobbade jag med fikat på Alsen-revyn, som jag kan rekomendera er alla att se och höra. Det är kul att kunna hjälpa till i byn och det är ett bra sätt att komma med i gemenskapen.

Ser annars fram emot att få se World Cup i Skidskytte nästa torsdag på stadion i Östersund men blir lite bekymrad över att det inte har kommit någon snö ännu. Ska föresten på utförsäljning av smycken på SNÖ of Sweden på lördag så då blir det lite glitter....



Grattis alla pappor!!

Här har snön varit och hälsat på men töat bort så vi får vänta in nästa omgång som säkert kommer inom kort.

Elias och pappa Micke fick tillfälle att bygga en riddarborg av snö i fredags men den har nästa regnat bort nu i dag söndag. De spelade istället bandy och hade snöbollskrig i den enda snöhögen som var kvar.

Siktet är inställt på var nästa snöboll ska sitta .........

... mamma duckade precis innan snöbollen skulle hamna i plytet!
Hämden är ljuv.

Förra veckan var jag och Elias hemma i Hosjö. Vi var i Sundsjö kyrka på tacksägelse och ljuständning för brorsan Leffe och faster Marianne. Tänk att det snart är 1 år sedan Leffe lämnade oss, men jag vet att han är hos oss hela tiden så det är inte så tomt som jag hade väntat mej.


Elias på bron i Hosjö i väntan på att Moffa ska köra fram 4-hjulingen.

Pyjamasklädd tuffing med pistol. Det är mycket sånt just nu.


Sjörövarfabbe utklädd till Elias..... eller är det tvärtom!?!

Medan vi var borta förra helgen målade pappa Micke tre av fem väggar i vardagsrummet så nu har vi tagit in gammelfaffars vitrinskåp som vi alla väntat länge på. Det är ett smycke!

Har varit i Åre och hälsat på hos Katten och hennes familj. Det var 7 år sedan jag senast var i Åre och snälla nån vad det är ombyggt, tillbyggt och renoverat. Hela strandområdet är ju bara hus numera!!!!

TACK snälla Yvonne för den fina motorcykel som Elias fick i födelsedagspresent. Han får verkligen slåss med sin far om den fjärrkontrollen!!


RSS 2.0