Elias på glid!

Det har hänt en massa grejjer sen jag sist skrev nåt men istället för att visa bilder på det så ska ni får se hur Elias tagit sig fram på is och snö.


Stolt kille efter första skidlektionen i Almåsa.

In action på rinken i Alsen.

Tuff kille på kusin Jonatans skoter men det var Jonas som bjöd på skjuts.

Micke och Elias bygger snökoja till Morriz.



Tillbaka med ny information!

Bättre sent än aldrig är mitt motto just nu. Tiden vill liksom inte räcka till riktigt men jag tar det med ro och försöker inte hetsa upp mej öve småsaker och att det inte går lika fort längre att fixa grejjer. Ta dan som den kommer och inte stressa låter ju bra så här i början på ett nytt år med nya möjligheter :o)

Börjar med att önska er alla ett Gott Nytt År och hoppas ni gör det bästa av det!



Vi avslutade året hos syster Birre och det var trevligt som vanligt. Började idag jobba igen då jag inte jobbat in någon semester på nya jobbet. Väntar med ledighet senare då jag i dag inte vet om jag jobbar kvar efter sista mars. HOPPAS få tjänsten som jag sökt i dagarna och att jag blir kvar på Wången där jag stortrivs. Gå gärna in på www.wangen.se och se vad vi har att erbjuda i konferensväg samt utbildningar.

              

Julen var mysig med besök hos mamma och pappa samt svärföräldrarna. Helgen blev lite för kort men vi tar igen det någon annan dag. Huvudsaken att vi fick träffas en stund. Micke har ingen semester heller så vi har tagit det lugnt.



Goda drinken som Elias gjort själv i mixern med äpple och mandarin.

RSS 2.0