Så var första semesterdagen till ända.

Elias vaknade kl.09.30 och jag hann göra lite sysslor hemma innan han vaknade upp till vår första semesterdag tillsammans. Vi fixade lite plantering hemma i trädgården och gjorde två rabarberpajjer som inledning av sommaren. Det bådade gott då vi började lugnt på hemmaplan och sen efter lunch äkte ner till badstranden och lekte och solade i några timmar innan vi gjorde oss i ordning för middag hemma hos Annika och company.
Tänka vad goda grannar kan göra livet mycket lättare att leva och roligare! Tack alla Alsenbor för att ni tagit emot oss med öppna armar. Vi trivs som fiske in vattnet!


Elias som bagare!

Frukost ute på altanen.

Elias vinkar glatt på verandaräcket!

Elias och nyfunnen kompis Ante spelar fotbollsvolleyboll på stranden
i Alsen.

Badbollen i högsta hugg vid Udden i Alsen.

Badbryggorna och stranden vid Udden i Alsen - helt sagoligt bra ställe!

Ser fram emot en trevlig helg med löpare från St Olavsloppet som kommer förbi här i morron lördag och sen blir det en sväng till Arvesund och Ångbåtens dag. På sönda är det auktion på Backgården och på måndag ska Elias och jag jobba på sommarcafét på Backgården.
Det ska bli jättekul att Viveca och kusinerna Vilma och Viktor kommer på tisdag och vi hämtar Inkan på flyget på Frösön på onsdag. Vilken start på sommarlovet!!!!

Önskar er alla en sommar som aldrig förr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0